Video ITP – Statie ITP Petrila Petrosani

Video ITP – Statie ITP Petrila Petrosani

https://youtu.be/G_sXY5WMcl8

Prin inspectie tehnica periodica denumita ITP se certifica ca un vehicul, in ceea ce priveste protectia mediului, siguranta circulatiei rutiere si incadrarea in categoria de folosinta conform destinatiei.
Inspectia Tehnica Periodica ITP cuprinde: inspectia tehnica privind siguranta rutiera si protectia mediului, precum si incadrarea in categoria de folosinta conform destinatie, luandu-se in vedere caracteristicile de siguranta si de mediu obligatorii in vigoare la momentul omologarii si daca este cazul, la momentul modificarii constructive ori echiparii ulterioare.

Lucrarile prevazute de prezentele reglementari constau in controlul ansamblurilor, subansamblurilor si pieselor accesibile direct, precum si a dotarilor obligatorii prevazute de normele privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si folosinta conform destinatiei.
Informatiile privind gradul de uzura si starea acestora, pentru care ar fi necesara demontarea lor, se obtin de catre detinator cu ocazia lucrarilor de intretinere sau de reparatii.

Statia de inspectie tehnica periodica trebuie sa fie autorizata RAR si trebuie sa corespunda cerintelor acestora, prin efectuarea unui audit de catre personalul tehnic autorizat.

Video ITP - Statie ITP Petrila Petrosani
Video ITP – Statie ITP Petrila Petrosani

ITP Petrosani Petrila va pune la dispozitie si o serie de videoclip-uri publicitare cu si despre compania noastra.

Ne puteti gasi si pe canalul de youtube: ITP Petrosani Petrila prin simplu click pe text.

Deasemenea ne puteti gasi si pe pagina de facebook ITP Petrila tot printr-un singur click pe text.

Inspectia tehnica periodica este obligatorie pentru toate autovehiculele care circula pe drumurile publice.

Procedura este aceeasi, calitatea si rapiditatea face diferenta !

Fi in siguranta cu autovehiculul tau. Noi avem grija de asta.

Masina ta este in siguranta cu noi.

Programari ITP la 0722/782322 sau pe str. Republicii 275 vis a vi de APIA, inainte de politia nationala Petrila.

Prima statie ITP din orasul Petrila ne gasiti pe str. Republicii 275 vis a vi de APIA, inainte de politia nationala , sau nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0722/782322 !