Contact ITP Petrila – Statie ITP Petrosani

Contact ITP Petrila – Statie ITP Petrosani

[Form id=”1″]

Contactea-za statia de Inspectie Tehnica Periodica (ITP) din orasul Petrila pentru a primi mai multe detalii. Deasemenea daca nu doresti sa ne contactezi prin completarea formularului ne puteti gasi pe strada Republicii nr. 180 in orasul Petrila sau la numarul de telefon 0722/782322.

Inspectia tehnica periodica (ITP) se efectueaza doar la vehiculele care prezinta:
a) certificatul de inmatriculare sau dovada inlocuitoare a certificatului de inmatriculare, eliberata de autoritatile competente si completata in mod corespunzator cu datele necesare identificarii sau, dupa caz, autorizatia provizorie de circulatie;
b) Cartea de identitate a vehiculului denumita CIV.

Vehiculele prezentate la ITP trebuie sa fie curate, in special caroseria, sasiul, ansamblurile si subansamblurile ce urmeaza sa fie controlate. Ele trebuie prezentate cu anvelopele umflate la presiunea nominala.

La ITP se executa planul de operatiuni, ordinea planului fiind precizat de fiecare statie de inspectie tehnica periodica in functie de fluxul propriu de efectuare a ITP declarat in dosarul de autorizare si expus la avizierul fiecarei SITP, cu exceptia identificarii, care va fi prima operatiune efectuata.

Contact ITP Petrila – Statie ITP Petrosani

Contact ITP Petrila - Statie ITP Petrosani
Contact ITP Petrila – Statie ITP Petrosani

Pentru fiecare vehicul prezentat la inspectia tehnica periodica ITP se completeaza de catre inspectorul tehnic sau de inspectorul RAR un raport de ITP corespunzator categoriei vehiculului sau un raport de verificare RAR, dupa caz, corespunzator categoriei vehiculului.

Raportul de ITP sau raportul de verificare RAR se inregistreaza dupa finalizarea ITP a vehiculului respectiv in calculator.

Deficientele constatate in cadrul inspectie tehnica periodica se incadreaza de inspectorul tehnica sau de catre inspectorul RAR. Este obligatorie mentionarea pe raportul de ITP a tuturor deficientelor constatate, indiferent de grupa in care a fost incadrat deficienta.

Daca vehiculul corespunde cerintelor tehnice precizate in planul de operatiuni corespunzator sau prezinta numai deficiente incadrate in grupa Dmi, inspectorul tehnica sau inspectorul RAR consemneaza in raportul ITP sau in raportul de verificare RAR „Bun Tehnic” sau „Bun Tehnic cu Dmi”, semneaza si stampileaza raportul si aplica matca elementului de securizare;

Mai multe detalii si sura de informare le gasiti AICI !