Dezinfectare Habitaclu cu OZON ITP Petrila Petrosani

Dezinfectare Habitaclu cu OZON ITP Petrila Petrosani

Tratarea aerului cu ozon devine din ce in ce mai raspandit; datorita proprietatilor exceptionale de curatire igienizare si sterilizare fara folosirea agentilor chimici.

Ozonul este unul dintre cele mai puternice dezinfectante; de 50 de ori mai eficient si de 3000 de ori mai rapid decat clorul. Elimina mirosurile neplacute fie vorba de fum de tigara, miros de alimente sau miros de aer mucegait.

Nu exista patogen care sa poata rezista la puterea ozonului, elimina bacteriile aflate in aer sau lipite pe suprafete, ciuperci si mucegai.

Ozonul (O3) contine 3 molecule de oxigen, pe cand aerul respirat doua. Cand moleculele de oxigen foarte reactive intalnesc bacterii sau virusi care cauzeaza miros urat; se petrece fenomenul de oxidare: aceastia vor fi omorati instantaneu, iar la sfarsitul procesului ozonul O3 va deveni oxigen O2, lasand in urma aer curat.

Dezinfectarea habitaclului cu ozon este o procedura care nu contine chimicale si este 100% ecologica. Ozonu este o substanta care distruge sursele de miros neplacute si bacteriile si germenii din instalatia de aer conditionat oferind un aer proaspat interiorului masinii.

Ozonul este o molecula care este formata din 3 atomi de oxigen; acesta fiind cel mai puternic dezinfectant dupa flor, fiind de 600 de ori mai puternic decat clorul.

Ozonul omoara si anihileaza bacteriile, ciupercile, virusii si mucegaiul; cat si toxinele din aer cum ar fi sulfati, nitrati, emisiile auto si altele, facand un aer respirabil. Cu ajutorul ozonului interiorul masinii tale va fi dezinfectat si vei simti un miros de prospetime.

Aceasta Dezinfectare habitaclu cu ozon o poti efectua la statia de ITP din Petrila, str. Republicii nr. 180.

Nu ezita sa ne contactezi la 0722/78 23 22 !

Dezinfectare Habitaclu cu OZON ITP Petrila Petrosani